dijous, 2 de febrer de 2012

CARDEDEU AMB L'OKUPACIÓ! ABSOLUCIÓ ENCAUSATS TORRE SIVILLA

Ja fa més de quatre anys, l’Assemblea de Joves de Cardedeu va alliberar un immoble; la casa està situada alcarrer Verge del Pilar i fa cantonada amb l’avinguda Rei En Jaume. Era una casa que es trobava abandonada i pràcticament en ruïnes tot i estar catalogada com a edifici modernista. Així doncs, durant els 8 mesos que l’assemblea de joves va gestionar l’espai, la casa va millorar apreciablement, es va netejar tant l’interior de la casa com el jardí, es va fer marxar les rates i es va tornar a posar de manifest el valor arquitectònic de la casa. A més a més, durant aquests mesos diversos joves del poble van poder organitzar-se de manera autònoma segons les seves necessitats i voluntats sense estar subjectes a cap pressió com les que exerceix l’ajuntament o els empresaris en utilitzar un local seu.

Així, després de tota aquesta feina feta, ja que a dia d’avui la Torre Sivilla no ha tornat a estar abandonada i s’hi duen a terme tasques de manteniment, l’Assemblea de Joves es veu atacada per aquest fet ja que quatre joves del poble estan imputats per un suposat delicte d’usurpació només pel fet de venir a donar suport a l’assemblea en el moment del desallotjament de la casa per part dels Mossos d’Esquadra.

Des de l’Assemblea de Joves de Cardedeu estem duent a terme una campanya per tal de donar a conèixer les injustícies del nostre sistema judicial que pena aquell qui arregla allò vell abans que tornar a comprar i a qui prova de ser una mica més lliure desfent-se dels poders dominants. Estem duent a terme un seguit de xerrades on exposem la situació en que es troben els quatre imputats i quina és la posició del fiscal al respecte, volem que tothom del poble estigui assabentat del cas i per fer-ho repartirem banderoles de solidaritat amb els encausats, xapes i guardioles pels comerços de la vila on tothom pugui informar-se del cas i donar suport a aquests joves. A més, també estem duent a terme xerrades a altres pobles i ciutats del Vallès i Barcelonès per tal de teixir aliances amb altres joves i que la nostra veu sigui més forta.

Així doncs, des de l’assemblea de joves defensem l’alliberament de Torre Sivilla ja que va significar la creació d’un espai d’autogestió realment democràtic per un sector molt important de joves del poble, alhora que va suposar la salvació d’un edifici d’una importància arquitectònica reconeguda i el manteniment dels espais verds d’aquesta finca, ja que sinó, a dia d’avui aquesta finca seria un bloc de pisos, ja que l’ajuntament ja havia requalificat la zona. Per tot això, l’assemblea de Joves demana la vostra participació i el vostre suport en la campanya de solidaritat amb els quatre encausats.

Divendres 2 de febrer del 2012
Assemblea de Joves de Cardedeu

Independència i Socialisme!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada